hategame logo
Картовата игра The Elder Scrolls: Legends в пауза
пуснато на 06 декември 2019 от pseto
the elder scrolls legends
Разработката на ново съдържание за картовата игра The Elder Scrolls: Legends е било поставено в пауза. Новината дойде от Bethesda по-рано през седмицата, като звучи така, сякаш на заглавието не му остава много живот.

Играта се появи преди две години - може би в момента на най-висока популярност за картовите заглавия. The Elder Scrolls: Legends се сдоби и с цели осем експанжъна, но явно девети няма да има.

Поне не и в обозримото бъдеще.

Причини не се посочват, но несъмнено популярността на играта е намаляла сериозно и не носи достатъчно приходи на Bethesda. Все пак The Elder Scrolls: Legends няма да бъде свалян - играта все още ще може да се цъка. Но няма да е изненадващо, ако например догодина бъде обявено, че сървърите скоро ще бъдат спрени.

Що се отнася до The Elder Scrolls серията, в момента очакваме една мобилна игра - The Elder SCrolls: Blades, отложена на два пъти (трябва да се появи догодина). Бе обявен и The Elder Scrolls VI, но за него видяхме само един тийзър и можем само да гадаем кога ще е наличен на пазара.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
08 декември 2019
С едни приятели я опитахме преди много време- не можа да ни грабне нещо. А доколкото чувам последните няколко месеца играта не е била и в добра форма откъм мета и т.н.!
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
08 декември 2019
А какво става, като спрат сървърите? Греда?
pseto avatar
pseto
08 декември 2019
То май му минава модата и на този жанр - който почерпил с шепи от него, почерпил. Пак, подобно на MOBA-та, ще си останат няколко заглавия за постоянно и останалите ще бъдат отсети от пазара.
rosniak avatar
rosniak
08 декември 2019
По-скоро бих казал че се иска желание, време, търпение и реклама за да наложиш някаква такава игра (пък и да е моба). А всички искат бързата и лесна пара!
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
08 декември 2019
Какво става, викам, като спрат сървърите? Оставаш с една игра в колекцията, която не можеш да играеш с приятели, защото няма друг онлайн режим освен през сървърите им и която няма смисъл да играеш сам. Така ли е?
rosniak avatar
rosniak
08 декември 2019
Никой не знае- MTG и Gwent пускат съдържание и имат стабилна основа стриймъри/тубъри, Hearthstone-a си е базиран на Warcraft нема какво да говорим- там много трудно ще се умре (въпреки че пак, нещата не са розови). А, TEs сякаш не получи достатъчно внимание.
pseto avatar
pseto
10 декември 2019
Говориш чисто технически ли? Просто спират тока на сървърите, няма как да се логнеш и да играеш и gg. Ако си давал пари - давал си, играта загива и си дотам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл