hategame logo
Картовата игра The Elder Scrolls Legends отложена
пуснато на 17 декември 2015 от pseto
the elder scrolls legends
Помните ли за картовата игрa The Elder Scrolls Legends? Която беше обявена на E3 по-рано тази година? Честно казано аз бях забравил за нея. Но се оказва, че картовото заглавие, явно вдъхновено от Hearthstone, е било забавено. То ще се появи по някое време през 2016 година, обявява Bethesda.

„Мисля, че спокойно мога да кажа, че в следващите 15 дни играта няма да се появи“, казва Пийт Хайнс, маркетинговия шеф на Bethesda. Което изявление всъщност ни припомня за The Elder Scrolls Legends.

Всъщност за самата игра не знаем много в момента. Или по-точно казано – почти нищо. Видяхме един кратък тийзър на E3 и това беше всичко.

Хайнс обаче ни уверява, че в момента играта може да се играе вътрешно в рамките на Bethesda – тоест не е на прототипно ниво. Но кога ще научим повече за нея? И кога ще видим бета тест? Несъмнено през 2016 година ще научим повече.

Ще е интересно да видим дали Bethesda ще успее да се възползва от популярността на Hearthstone, който се превърна в пълен успех за Blizzard. От друга страна при безплатните игри едно от най-важните неща е реализацията на безплатния модел, който ще следва и The Elder Scrolls Legends. Можем да се надяваме да е изпълнен на добро ниво.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл