hategame logo
Киану бил предложен на Коджима, той избрал Мадс
пуснато на 22 юли 2019 от pseto
death stranding mads mikelsen
Киану Рийвс ще е част от Cyberpunk 2077, като неговото представяне бе доста положително прието. Любопитно е обаче, че популярният актьор е можел да бъде част и от Death Stranding. Новата игра на Хидео Коджима, представена ни преди няколко години.

Актьорът е бил предложен за ролята на Клиф в Death Stranding, но японецът се е отказал от него. И вместо това е предпочел Мадс Микелсен.

Новината идва от провелия се през уикенда Comic-Con San Diego, като по традиция Коджима е лаконичен и не споделя причина, по различна от това, че "е искал Мадс" за Death Stranding. Но вероятно не става дума за нищо лично, а спецификата на ролята.

Киану Рийвс познаваме най-вече като положителния герой от куп филми, включително и Матрицата, докато в сериала Hannibal Микелсен се отличи като отличен злодей. В каквато роля изглежда ще влезе и в Death Stranding.

Самата игра очакваме на 8 ноември тази година. Death Stranding ще е наличен само за PS4, като има потенциала да е един от най-силните ексклузиви за платформата.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл