hategame logo
Китаец почти загива след гейм маратон
пуснато на 25 февруари 2013 от pseto
xbox i biri
В последните години имаше немалко данни за китайци, които загиват след гейм маратони. Е, наскоро отново е имало подобен случай в най-многолюдната държава. За щастие, този път нещата се разминават без смъртен случай.

Главен герой в историята е Ксу Ии, 36-годишен системен администратор в града Фузхоу. Той си взима едноседмична отпуска от работа и решава да я запълни с гейминг и алкохол.

Нещо, което бих могъл да разбера – аз също съм разпускал по подобен начин.

Само дето в случая на Ии, той далеч не почива. Напротив. В продължение на седмица, той цъкал по цяла нощ, проспивал голяма част от деня, а вечерта излизал с приятели да удари неопределено количество алкохол.

Към края на отпуската си, китаецът получил лек инфаркт, а изследвания показали, че е получил няколко мозъчни кръвоизлизва от натоварването. За щастие на Ии, той колабира в присъствието на семейството си, което го откарва моментално в най-близката болница.

Така след подобни истории трябва да се замисляме, преди да се престараваме прекалено много с гейминг сесиите. Особено пък ако употребяваме и алкохол – тогава съвсем губим реална представа колко уморено е тялото ни. Макар че е малко трудно да стигнем азиатците точно до този тип крайности.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл