hategame logo
Клиф Блезински изглежда ще прави... шутър от рода на Quake 3 Arena и Unreal Tournament!
пуснато на 12 декември 2013 от pseto
unreal tournament 1999

В този сайт многократно съм споменавал, че си оставам фен на шутъри от рода на Quake 3 и Unreal Tournament – игри, в които няма регенерираща се от нищото кръв, в които героите търчат със свръхчовешка скорост и правят rocket jump-ове... и в които основният акцент е на умението човек да се движи по картата и прицелва.

Оказва се, че Клиф Блезински – едно от големите имена в гейм индустрията – вероятно готви именно подобно заглавие. Което ме прави изключително, изключително щастлив! Той го нарича „шутър от първо лице“, в което „действието ще се развива на арени“...

...звучи ли ви познато?

В своето интервю, Блезински добавя, че „никога повече не иска да прави игри с кът сцени или скриптирани събития в тях“. Да, точно така – няма да видим нови продукти, подобни на създадения от него Gears of War.

Разбира се, големите въпроси тепърва идват – как ще изглежда новата игра на Блезински и кога ще излезе?

Вероятно няма да е скоро. Блезински разкрива, че в момента са оформени идеите и скиците за проекта. Но не е започнала фактическата разработка. Всъщност, Блезински дори няма свое студио в момента, което тепърва трябва да бъде основано.

И все пак... когато и да е готова тази игра, ще я подкрепя с две ръце! И наистина се надявам Call of Duty да бъде убито от класиката – шутърите като Quake и Unreal Tournament!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл