hategame logo
Коджима: Ще мине известно време до премиерата на Death Stranding
пуснато на 28 януари 2019 от pseto
death stranding gameplay
Наскоро се появиха слухове, че Death Stranding може да се появи в продажба и тази година. Но някак бързо Хидео Коджима, директорът на заглавието ги отрича в Twitter.

Той е лаконичен, споменавайки, че "ще отнеме известно време", докато видим Death Stranding. Естествено тук можем и да поспорим какво се има предвид. Дали „известно време“ са примерно десетина месеца до есента на 2019-а? Или пък „известно време“ са година, година и половина, две?

Е, аз бих заложил на второто. Но пък кой ли знае?

Вероятно все пак Коджима ще прекара известно време в хайп на Death Stranding. И доколкото видяхме няколко кинематични клипчета, то все още нямаме чак такава представа какво точно ще представлява заглавието. Специално откъм геймплей.

Иначе по всичко изглежда, че Death Stranding ще е PS4 ексклузив без ревизия за други платформи. Когато и да се появи в продажба.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
29 януари 2019
Все си мисля, че The Last of Us 2 и Death Stranding ще са последните големи ексклузиви за това конзолно поколение, а след това ще се даде поле за изява на новото.
pseto avatar
pseto
29 януари 2019
На теория - да. Аз имам някакви особени съмнения и към двете. Naughty Dog ми се струва, че вече не е баш Naughty Dog, немалко хора си тръгнаха след Uncharted 3/The Last of Us и си пролича ясно в Uncharted 4. Поне Коджима си е Коджима, за добро или лошо.
Freenod avatar
Freenod
30 януари 2019
Pseto,аз си оставам оптимист за TLOU 2,вярно Ейми Хенинг и Брус Стрейли ги няма ,но Нийл Дръкман е на линия и поне по всички интервюта ,изгарят от желание да представят една игра от съвсем различна величина и като история и като геймплей.Композитора е същия ,вляха и нова свежа кръв от към сцанаристи(мисля ,че едната дама беше ,сценаристка на Westworld,което за мен е показателно) Въобще ,ако има игра за която съм хайпнат най много за тази година ,това е TLOU 2 плюс Cyberpunk(но там вече не се знае,тази година или догодина).
За DS ,много хубаво си го казал Коджима си е Коджима
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл