hategame logo
Коджима обмисля да влезе и в киното
пуснато на 06 ноември 2019 от pseto
death stranding
Хидео Коджима планира да навлезе и в киното. Това научаваме от документален сериал, посветен на Death Stranding, новата игра на гейм дизайнера.

"В бъдеще Kojima Productions ще започне да прави филми. Ако можеш да правиш едно нещо добре, можеш да правиш всичко добре", казва той.

Последното му твърдение е малко... съмнително, най-меко казано, но пък от друга страна любовта на Коджима към кинематичната част е очевидна. Много Metal Gear игри са с дълги, напоителни кът сцени, чиято обща дължина е в рамките на няколко филма. Същото се очаква и в Death Stranding, който излиза утре.

Освен всичко друго съзнанието на Коджима е достатъчно болно, за да измисля какви ли не извратени неща... тъй че кой ли знае, евентуален филм от него може би ще е успешен?

Коментари
vldir avatar
vldir
07 ноември 2019
Няма да е зле, че в игрите не го бива.
toti avatar
toti
08 ноември 2019
Ъъъ защо да не го бива
Veluvian avatar
Veluvian
08 ноември 2019
Ами нека - защо не? Силата му е като визионер, а не като гейм дизайнер.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
10 ноември 2019
Мисля, че като сценарист/режисьор може да е по-полезен, защото в гейминга ми идва малко като позьор, отколкото като иноватор.
pseto avatar
pseto
11 ноември 2019
Абе все пак игра, в която да носиш кашони като основна механика си е иновация от някаква гледна точка. Не че нямаме Euro Truck Simulator, де.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
12 ноември 2019
Замисли се каква щеше да е съдбата на тази игра, ако зад нея не стоеше името на Коджима, а на някое изгряващото студио.
pseto avatar
pseto
12 ноември 2019
Абе да ти кажа честно може и да хване да ме зариби Death Stranding, а определено не ми дреме за Коджима и името му. Май по-скоро в конкретния случай хейта идва точно заради Коджима, а не въпреки него.

Макар че трябва да му призная на Коджима, че е имал топките да направи нещо такова само защото му се е искало. Може и деменция да е, кой знае. Но определено е по-добре да влезеш с двата крака в нещо, вместо да правиш половинчати неща. Ама уж пешеходен симулатор, ама уж игра с пълен свят... скачай вътре в пешеходството и не му мисли.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл