hategame logo
Кой ли е изненадан: Star Wars: The Old Republic става free-to-play
пуснато на 31 юли 2012 от pseto
star wars the old republic

Още в ревюто си за Star Wars: The Old Republic предвидих, че тази игра няма да изкара много. Защо? Защото е помия.

Е, нещата се развиват точно така, както очаквах. Наскоро EA обяви, че цъкалката... ще започне да следва free-to-play модел през ноември тази година.

Което знаете много добре какво значи – че има сериозен отлив от играчи. И че Electronic Arts просто се чудят как да засилят интереса към играта.

Иначе, free-to-play моделът ще е стандартен. Ще има някои ограничения пред онези, които не са платили за играта, сред които липса на някои предмети, зони и т.н. Като цяло, ограниченията ще са в играта с други хора. Все пак, ще е възможно вдигането на максималното 50-то ниво и що-годе спокойно цъкане на целия (тъп и скучен) сингъл.

За да бъде отключен целия потенциал на играта, ще има модел с микро транзакции. Тоест хвърляте 5-10 лева, за да имате достъп до някоя яка зона и т.н. Ще е възможно отключването на неактивните част от SWTOR и чрез събиране на виртуална валута – или казано инак, без да вадите истински кинти.

Освен този f2p модел бива обявено и намаляване на цената на Star Wars: The Old Republic. От август нататък, тя ще е само 15 долара.

Абе, който се преебал – преебал. А EA за пореден път доказаха, че и да се насерат, няма да могат да разработят конкурент на WoW.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл