hategame logo
Konami и Арсенал сключват споразумение за PES 2018
пуснато на 10 октомври 2017 от pseto
pes 2018 arsenal

Konami и Арсенал са сключили специално споразумение. Благодарение на него един от водещите британски отбори ще бъде по-качествено интегриран в Pro Evolution Soccer 2018.

Споразумението не само ще позволи на Konami да подобрят лицата на звезди като Мезут Йозил, Алексис Санчез и други. То ще даде възможност на компанията да подобри и анмиациите на футболистите, а също така и да пренесе автентичния стил на Арсенал в PES 2018.

Но означава ли това, че геймърите няма да имат особен шанс да спечелят титлата във Висшата лига?

Що се отнася до PES 2018, то играта се появи в продажба миналия месец. При наличните немалко подобрения в геймплея заглавието се опитва да се конкурира успешно с FIFA 18, но само времето ще покаже дали ще го стори успешно.


Коментари
Nathan Drake avatar
Nathan Drake
11 октомври 2017
Бих добавил към Арсенал и моят любим ,но позавехнал гранд в последните години - AC Milan.Също преди няколко седмици обявиха споразумението с Конами.
pseto avatar
pseto
12 октомври 2017
Малко по малко започват да трупат лицензи Konami - ироничното е, че в момента предимно се играят Ultimate Team/myClub и файда от лицензи на клубове и фланелки особена няма. Когато всеки си прави свой собствен отбор и си нашива някакво яко изглеждащо произволно лого и екип.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл