hategame logo
PES 2018 със споразумение с... Фулъм
пуснато на 04 август 2017 от pseto
pes 2018 fulham
Определено японците на моменти са странни за разбиране. Миналата година стана ясно, че Pro Evolution Soccer са сключили договор с Барселона – вторият най-скъп клуб в света след Ман Юнайтед и несъмнено не по-малко популярен днес. По-рано през месеца обаче научихме, че е било сключено специално споразумение с... Фулъм.

Лондонският отбор в момента се подвизава в Чемпиъншип – второто ниво на английския футбол. Отборът изпадна преди няколко години и макар да беше близо до плейофа за влизане във Висшата лига последния сезон, то не е ясно дали скоро ще се завърне след Ман Юнайтед, Ман Сити, Челси, Тотнъм и Ливърпул.

Но все пак – явно ще бъде отделено специално внимание на Фулъм в PES 2018.

„Фулъм са основани през 1879 година и са един от най-старите футболни отбори на Лондон. Тъкмо изпуснали промоцията миналия сезон, в клуба гледат към новия сезон с надежди да надстроят прогреса в последните няколко години, използвайки развитието на талантливи млади играчи“, гласи официално съобщение.

Интересен момент е, че и тази година Pro Evolution Soccer има ексклузивно споразумение с Барселона. На много корици за играта грееше лика на Неймар, а освен това бразилецът бе включен в куп скрийншоти и геймплей кадри. Но по-рано през август той премина в ПСЖ срещу колосалната сума от 222 милиона евро.

Иронично?

Коментари
sauron93 avatar
Lucifer93
05 август 2017
Ето затова никога повече няма да играя пес. Отборите с някакви странни имена , странни екипи . Играчите които са в отборите са от преди една година и тн.. Да замира .
sdfs avatar
sdfs
06 август 2017
Само заради това нещо да плюеш по най добрия футболен симулатор в момента...Личи си че никгоа не си я пробвал.Вярно не е перфектна но реално няма конкуренция в момента на геймплейно ниво.Фифа 17 е най голямата издънка която съм играл,няма да ми стигнат редовете тук да опиша всичките и проблеми и така като гледам от трейлърите на новата е същото лайно,но така ще е докато има лапета да я купуват и да се кефят че притежават Кристиано Роналдо в отбора си купен за истински пари от някакви шибани тестета.
sauron93 avatar
Lucifer93
06 август 2017
Тотално съм несъгласен. пес 2017 е пълен боклук който ми писна за 2 мача. То продажбите на фифа и пес говорят сами по себе си коя е по-добрата игра .Иначе фифа 18 гледах някакъв геймплей и ми се стори същата като 17. Но песа е доста далеч от истината и като геймплей и като трансфери и като лицензи на отборите .
pseto avatar
pseto
08 август 2017
Според мен лицензите в днешно време са тотално ирелевантни. Водещият режим във FIFA определено е FUT, а пък MyClub също трупа сериозна популярност в PES. Там си правиш отбор HUI FC и ти пука единствено за футболистите, които са си лицензирани и в единия, и в другия случай. Айде, при екипите е леко по-кофти, ама дотам.

Винаги мен ме е интересувал геймплеят, когато играех изцяло PES хич не ми дремеше за лицензите (които преди време бяха още по-зле ). Сега пак си е така.

Откъм геймплей - FIFA повече ми се нрави поради куп причини, но само като основно усещане от геймплея. Като добавим гнусните скриптове... вече става уродливо. Тази година не очаквам абсолютно нищо от FIFA.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл