hategame logo
Konami ни заливат с 3 игри от Silent Hill серията през 2012 година
пуснато на 03 ноември 2011 от pseto
silent hill downpour
Януари, февруари и март 2012 година - в рамките на тези 3 месеца ще видим цели 3 игри от серията Silent Hill. Така хорър маниаците ще бъдат презадоволени със солидна доза ужаси.

Първата от трите цъкалки ще е поредната High Definition колекция, която ще видим в последно време. Тя ще се състои от Silent Hill 2 и Silent Hill 3, като освен подобрена графика ще включва и записани изцяло наново диалози в играта. Яко. Иначе, Silent Hill HD се очакваше да се появи тази есен на пазара, но беше отложен.

Втората цъкалка ще е за PlayStation Vita, като вероятно ще бъде пусната в продажба през февруари. В центъра на играта ще е мистериозна книга, която разказва историята на главния персонаж, като всяка глава от нея може да бъде изигравана за променяне на миналото и настоящето. Поне на теория, това изглежда като любопитна геймплей механика.

Третата и последна игра ще е "истински" следващ Silent Hill, като ще носи названието Downpour. Хорърът ще е наличен за класическото конзолно дуо PlayStation 3 и Xbox360, като ще проследи историята на Мърфи Педълтън. Той е пандизчия, който след катастрофа на затворническия му автобус се оказва в Сайлънт Хил и му престои да види куп извращения. Silent Hill Downpour се очаква на пазара през март.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл