hategame logo
Konami обявява PES 2013, отново няма да е next-gen
пуснато на 24 април 2012 от pseto
PES 2013
В последните години повтарям едно и също нещо: на Konami им е нужно да направят next-gen Pro Evolution Soccer. С най-вече нов енджин. Ако искат да не затрият тотално бранда, докато Fifa жъне успехи.

Уви, засега няма изгледи, че и през 2012 година това ще се случи. По-рано тази седмица японците обявиха новия PES… и като гледам списъка от нововъведения, нищо не се споменава за тотална промяна. Това, което било нужно.

Примерно имаме обещание, че вратарите ще бъдат оправени. Щели да имат нови анимации, стилове на игра и (вероятно) ще взимат по-добри решения по време на мач. Това го слушаме от години, а в играта или виждаме Петков в последните му години, или компилация от всички рибешки изпълнения в кариерите на Валдес и Рейна.

Отново щяла да има промяна в основните елементи от играта, като щяло да се акцентира на „индивидуалните умения на играчите”. Кр. Роналдо и Меси ще са още по-бързи и ще минават още по-лесно по десетима души накуп?

А, да, има и кратък трейлър с Кр. Роналдо, в който ясно се вижда, че дрибълът ще си е все същият, както и преди. Въпреки опитите на Konami да направят нещата да изглеждат „cool”.

Абе, с други думи, още от този момент предвиждам пореден провален PES. Дано в момента Konami да готви тайно next-gen вариант... иначе зле.

Коментари
undefined
Antoan_nikolov
21 септември 2012
А кой си ти, че да даваш такива коментари?!?
undefined
pseto
22 септември 2012
Никой. Трябва ли човек да е някой, че да изказва мнението си? Все пак живеем в свободна, демократична държава (поне на книга).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл