hategame logo
Konami отваря ново студио в Лондон, ще подобрява Pro Evolution Soccer
пуснато на 24 юли 2012 от pseto
PES 2013

Ех, щастие! Компанията Konami най-накрая се е заела с това, което трябваше да се случи много, много отдавна.

Да направи следващо поколение на Pro Evolution Soccer! Нещо, за което говоря от много, много отдавна.

Според последни данни, Konami са отворили ново гейм студио в Лондон. Основната негова цел ще е да бъдат преслушвани мненията на феновете – какво трябва да се прави в нова PES игра и какво не. Локацията не е съвсем случайна – английската Висша лига е първенството, в което се въртят най-много пари днес, а пък британците са известни със своя фанатизъм на тема футбол.

Не само това, но този отдел в Лондон ще следи мненията на европейските фенове като цяло, не само на островитяните.

„Много от тях работят в Япония и повечето дори не говорят английски”, казва Джон Мърфи от Konami, визирайки екипа разработчици на PES. Така очевидно един европейски отдел ще спомогне доста за обясняване на нашенската култура на японците.

Иначе, освен тази новина, по-рано тази година стана ясно, че PES 2014 ще използва нов енджин. Двигателят е Fox Engine на Kojima Productions. Не само това, но и Шинго „Seabass” Такацука вече няма да е шеф по разработката на серията, ами той е заменен от Кий Мацуда.

Честно казано, имам много високи очаквания за PES 2014! Само дето PES 2013 ще е последната игра между старото и новото поколение и аз очаквам да е зле.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл