hategame logo
Konami: Статистиките са манипулирани, Fifa не е толкова по-наред от PES
пуснато на 08 ноември 2011 от pseto
pes 2012

Големите компании рядко изпадат в детински оплаквания и оправдания... но не и ако се наричат Konami. В свое интервю, някакъв си пич от редиците на японците твърди, че „разликата между продажбите на Fifa и PES не била толкова голяма”.

Припомням, че през миналия месец се появиха информации за това, че Fifa 12 се продавала 25 пъти по-добре от PES 2012 във Великобритания. От Konami признават, че наистина са загубили позиции на острова, но според тях числата са надути.

Освен това, японците твърдят, че в останалите европейски страни разликата между продажбите на двете футболни игри са малки.

Ако това е така, питам се аз... защо тогава Konami досега не са разкрили точни числа за това колко бройки е продал PES 2012? А? Може би защото губещите ги е срам да си покажат носа... разбира се, EA не се забавиха да се похвалят с 3.2 милиона продажби за седмица.

Иначе, мене тея информации не ме изненадват и 1 грам. Fifa определено е по-добра игра от PES в момента и то защото... EA подобряват това, което имат. Да, има още МНООГО път да се извърви до перфектното... но за сметка на това, Konami не правят нищо. Което си е скандално. От няколко години вече, просто сменят 10-на елемента от геймплея, а супер куция им и морално остарял енджин бива пласиран отново и отново...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл