hategame logo
Конзолните пирати в САЩ били 56%, твърди изследване
пуснато на 01 ноември 2011 от pseto
xbox360 hack playstation 3
Ха, после ми говорете, че ние, българите, сме големи пирати. Дори и в Америката по-голямата част от конзолните геймъри цъкат игрите си нелегално, твърди изследване на компанията Newzoo.

Според нея, 56% от янките не купуват никакви игри – което съответно говори, че имат хакнати Кашони и PS3-ки. Едва 44% от 82-та милиона геймъри в САЩ пък дават пари за игри... но голяма част от тях си купуват цъкалки втора употреба!

Разбира се, дори и само 36 милиона души да купуват оригинални игри, то това пак генерира значителни приходи. Но и съответно показва, че моделът за продажба на игри, наличен днес, не е възможно най-добрият!

Освен всичко останало, на мен ми е интересно едно – защо толкова се правят на евреи шибаните американци? При заплати от над 10 долара на час и то ако си в Макдоналдс, то за по-малко от 1 ден си купуваш игра. И то ако си на позиция, еквивалентна на зле платен охранител у нас. Същевременно, един българин трябва да работи повече от 3 дни, за да си купи една шибана игра! И то ако работи на средното заплащане за страната! Бах ги и кучетата скръндзави американски.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл