hategame logo
Креативният шеф в Ubisoft: В един момент трябва да отебем Дезмънд в Assassin’s Creed
пуснато на 21 юли 2012 от pseto
desmond
Историята на Дезмънд Майлс в поредицата Assassin’s Creed трябва да бъде преустановена в един момент. Това интересно мнение дава Алекс Хъчинсън, креативният шеф в Ubisoft.

Пичът сравнява неговата история с различните степени на училище.

„Става дума за 7 години. Хората вече забравят за какво става дума”, казва Хъчинсън. „Това е същото като в училище – когато завършвате университета, не можете да се сетите какво се е случвало в първите години на гимназията”.

В крайна сметка, Хъчинсън смята, че е време историята на Дезмънд да приключи. Той пояснява, че през няколко години имаме различен главен герой в игрите – Алтаир, Ецио, сега и Конър в третата част. Обаче Дезмънд все си е там.

Нещо като някой досаден типаж в дадена компания, на когото повечето хора не се кефят, обаче той все пак се изсипва навсякъде.

Аз лично се радвам. Дезмънд се изчерпа много отдавна, а и никога всъщност не е бил чак толкова интересен, че неговата история да има значение.

А, да, замалко да забравя – Хъчинсън не пропуска да отбележи, че Assassin’s Creed 3 бил „почти изцяло нова игра” и „на 90% различен от миналите части”. Честно казано, искам да видя дали това е така – щото нещо не ми се вярва.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл