hategame logo
Крис Авелон обвинен в сексуален тормоз
пуснато на 23 юни 2020 от pseto
chris avellone
Несъмнено всеки фен на олдскул ролевите игри знае името Крис Авелон. Сценаристът е участвал в огромен брой заглавия, последно такива като Divinity: Original Sin 2 и Pathfinder: Kingmaker. И в момента Авелон помага за сценария на няколко проекта...

...преди да бъде ударен от няколко обвинения за сексуален тормоз.

Те се появиха през уикенда, като няколко различни жени са обвинили Авелон в посегателства. Една от тях споделя, че е била обарана от гейм сценариста. А друга - че след като Авелон я е напил се е опитал да прави секс с нея.

Засега нямаме отговор от сценариста. Несъмнено скоро такъв ще бъде пуснат във виртуалното пространство. Но пък няколко компании вече се разграничиха от Авелон.

Първата от тях е Techland. Те разкриват, че са решили да прекратят сътрудничеството си с Авелон относно Dying Light 2, понеже приемат обвиненията за сексуален тормоз много сериозно.

Студиото Gato, която наскоро пусна в Steam Early Access играта The Waylanders, обявява, че Авелон е имал скромна роля в проекта, но "тя ще бъде преразгледана".

Подобно е мнението и на студиото зад Vampire: The Masquarade - Bloodlines 2. То споделя, че участието на Авелон в играта им вече е било премахнато.

Интересно е, че всичко това се случва някак бързо. Като дори не знаем дали обвиненията срещу Авелон са основателни или не.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
24 юни 2020
Не само той- и много други- и повечето обвинения към тези лица- са фалшиви, еднотипни/едностранни и просто ПР опит да се пробутат едни лица за сметка на други!
pseto avatar
pseto
24 юни 2020
Странно ми е как просто за обвинения хората хващат и режат някого, без да се докаже нищо. Въпреки че от друга страна ако си обарал някого от нищото - очевидно не е добре, ама как се доказва това... с детектор на лъжата ли или как.
pepito avatar
pepito
24 юни 2020
веднага след обарването отиваш полицията да ти свалят отпечатъци от задника докато е прясно
pseto avatar
pseto
24 юни 2020
Това ще свърши работа.
HighFist avatar
HighFist
24 юни 2020
Наистина изглежда като някакво нарочване и едва ли не като народен съд.
sauron93 avatar
sauron93
24 юни 2020
Пак същият номер който се случва и със футболистите и рапърите. Курветинки правят секс със богати и известни личности със собственно желание , после ги съдят за милиони. Този филм се разиграва от доста години,курвичките са доста обиграни вече .Другият също популярен номер е че са били пребити от тези елитни личности , така се опитват да изкарат парички и слава.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
24 юни 2020
Cancel culture.

Сега се пробват с Енгри Джо, обаче манияка извади адвокатите на предната линия.

HighFist avatar
HighFist
24 юни 2020
Коя го е нарочила?
nightwarrior avatar
nightwarrior
24 юни 2020
Няква рандом мърша дето искаше да натрупа известност. Един еспортс коментатор също го нарочиха. Ебало си е майката.
HighFist avatar
HighFist
24 юни 2020
Аз си помислих за една цицореста геймърка от едно време, с която даже имаха и стриймове заедно.

Все пак беше отдавна, отговаря на стандартите за дело.

nightwarrior avatar
nightwarrior
24 юни 2020
Не, тва е няква рандом пикла дето го е видяла на конвенция.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
24 юни 2020
Говорим за преди две години време, само да добавя. Адвокатите на Джо трябва да я размажат, защото това излиза от релсите вече.
pseto avatar
pseto
24 юни 2020
Гледам си е ебало мамата този уикенд. Ей така, от нищото, като някакъв #metoo DDoS. Да не стане човек известен и някой да изтупа от прахта някое съобщение тип "Ае да пием бира"... сексуален тормоз на 100%. А всичко се пази вече, спасение няма.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
24 юни 2020
#metoo DDoS

Заеби, няма как да се опише по-добре това.

rosniak avatar
rosniak
24 юни 2020
Разни курви, не успели да се наврят в гейм индустрията лесно (щото едно е да почнеш от нулата, друго е някой стриймър/тубър да те спомене/хостне и да те уреди в отбор), та сега реват- "ма той ме обара/ той флиртува с мен, ма аз не исках и си бих камшика и после се едно нищо не се е случило."- искала си лесен достъп, трябвало си отвориш краката ( въпреки че съм убеден че някоя си е и отворила краката). Точка. Имаше неква дет набеди шефа на една организация, че искал тройка с нея и жена му.... Заеби...
HighFist avatar
HighFist
25 юни 2020
И при Кевин Спейси не стана ясно какво се случи, но истината е, че беше много добър актьор и участва в класически филми - Se7en, K-Pax, American Beauties и т.н.

Искат да им сринат не само личността, но и труда, но някои неща остават.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл