hategame logo
Кур - И Uncharted 3 използва ваучери за онлайн игра
пуснато на 03 октомври 2011 от pseto
uncharted 3 online
Евреите от EA откриха миналата година доста успешен метод да ударят всички онези, които препродават игри. Когато си вземете ново цъкало, в кутийката има кратък ключ, който трябва да въведете, за да получите достъп до онлайн режима. Той се използва еднократно на дадена Xbox360-ца или PS3-ка, като ако продадете играта на някого, той/тя ще трябва да плати на EA сума от рода на 10 долара, за да получи нов ключ и съответно достъп до играта в интернет.

Тази хитрина вече се използва от куп компании, последната от които Sony. Играта им Uncharted 3 ще използва тези ваучери за еднократно активиране на онлайн режима, като ако решите да препродадете играта... купувачът ще трябва да цака едно 15-20 лева, за да има мулти.

Шибано, а? А тамън човек си помисли, че може да цъка някоя игра 2-3 седмици, да я продаде на половин цена и да не е много назад в крайна сметка.

Иначе, Uncharted 3 ще се яви на пазара в първия ден на ноември. Очертава се цъкалото да е значителен хит и вероятен представител на рубриката ънхейтабъл.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл