hategame logo
Лоши родители купуват игрите ни за децата си, твърди Rockstar
пуснато на 24 май 2010 от pseto
rockstar red dead redemption

"Игрите ни не са създадени за невръстни младежи", съобщава компанията Rockstar. Това се случва в навечерието на поредните скандали относно насилието в игрите.

Както знаем, Rockstar са едни от най-големите пичове, щото правят игри с яко насилие и убийства. Разбира се, всякакви балъци ги псуват заради това и обвиняват заглавия като GTA 4 за странното поведение на дебелите си психо деца.

"Лоши родители купуват игрите ни за децата си", добавят от Rockstar. "Ако вие сте родители и сте купили наша игра за децата си, то вие се сте ужасни родители. Ние разработваме игри за възрастни, понеже самите ние сме възрастни. Както много възрастни обичат да гледат филми и сериали с насилие и други мотиви за възрастни, така и ние създаваме такива продукти", не пестят критики от компанията.

Разбира се, аз съм 100% съгласен. Има си игри за възрастни, а пък това, че някой дебел безотговорен американец не се интересува от това какво прави детето му, докато се напива от 3 бири, не е вина на пичовски компании като Rockstar.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл