hategame logo
Mass Effect 3 с демо в средата на февруари
пуснато на 18 януари 2012 от pseto
mass effect 3 leak 3
Нямате търпение да дойде март, когато ще можете да си пуснете Mass Effect 3? Е, BioWare по-рано днес обяви датата, на която ще излезе демото за едно от най-очакваните RPG-та за годината - 14 февруари.

В този ден всеки с налично PC, PS3 или Xbox360 ще може да пробва играта малко повече от половин месец преди дебюта й, който е на 6 март при дебелите янки и по-приятните им северни канадски съседи и 9 март в Европа.

Още по-интересно, ще можем да видим и онлайн компонента в играта като част от демото! Всички, активирали online pass за Battlefield 3 ще могат да пробват мултито още на 14 февруари, а всички останали - на 17 февруари. Както бихте се досетили, online pass-овете са конзолна концепция, но BioWare обявяват, че ще има "и други възможности" за по-ранен достъп до мултито на бетата. Вероятно повечето от тях ще са за притежателите на PC-та.

При всички положения, аз нямам търпение да дойде февруари. Mass Effect 3 е второто по очакваност RPG за годината за мен след Diablo III и се надявам да е изпълнено толкова добре, колкото и предходните 2 части.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл