hategame logo
Max Payne 3 отложен... ОТНОВО
пуснато на 17 януари 2012 от pseto
max payne 3 4
Сапунката продължава - Max Payne 3 беше отложен... ОТНОВО. Това се случва вече за кой път - трети, четвърти, пети?

За щастие, този път забавянето не е особено сериозно - само с около 2 месеца. Датите на излизане са 18 май за PlayStation 3/Xbox360 и 1 юни за PC в Европа. Както често се случва, жителите на Северна Америка са привилегировани - Max Payne 3 ще дебютира 3 дни по-рано, съответно на 15 май за конзоли и на 29 май за персонални щайги.

Иначе, причината за забавянето е най-обичайната - разпространителите от Take-Two ще дадат време на Rockstar да полират играта, за да бъде осигурено "най-висококачественото разбиващо развлекателно изживяване, което се очаква от компанията". Баси, идея си нямам как ги измислят тея неща PR специалистите!

Разбира се, преводът на профански геймърски език поне според мен е следният - Max Payne 3 е фрашкан с бъгове и в следващите 4 месеца ще бъдат изчистени някои от тях, колкото нърдовете да не изпаднат в краен рейдж. Естествено, аз се надявам на перфектна премиера, но нека не се лъжем... такива неща се виждат все по-рядко в последните години!

Освен всичко друго, аз имам и сериозни резервации към bullet time-а, който ще е основен акцент и в Max Payne 3. Да, преди десетилетка това беше da shit, ама в днешно време почти всеки шутър има подобни елементи и някак Rockstar Vancouver ще трябва да се постарят сериозно, за да направят нещо специално.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл