hategame logo
MechWarrior 5 – трейлър за премиерата
пуснато на 10 декември 2019 от pseto
mechwarrior 5 5
Дойде време за премиерата на MechWarrior 5, а това обичайно и означава видео по повод на събитието. Него можем да видим под статията.

И то не изглежда никак зле.

Можем да видим куп кадри от зрелищни битки с множество роботи, които вероятно са познати на феновете на MechWarrior франчайза. В играта ще има и акцент на разрушенията, както можем да се уверим от голямото количество унищожени сгради.

MechWarrior 5 излезе днес в продажба. Играта е налична само за Windows, но лошата новина е, че е Epic Games Store ексклузив. Засега не знаем колко време ще можем да купуваме играта само от този магазин – вероятно година.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
11 декември 2019
Премиерата в Замунда вече е минала гледам
Rostik79 avatar
Rostik79
12 декември 2019
Изглежда ми прилично играта, но не е за сега.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
12 декември 2019
С много смесени чувства съм, поиграх 40, 50мин. и първоначалното ми впечатление не удари тавана. Не че нещо тотално е зле (като изключим менютата, за които трябва да отделя цял един пост, да си излея възмущението), но е пълна с дребни дразнещи неща, на които не трябва да попадаш в края на 2019г.

Управлението с мишка и клавиатура си е нормално, но ще извадя джойстика, да видя как се усеща с него. Графиката е ок, звукът е ок, войс актингът става, началото на историята и завръзката са тотално клише, толкова предвидимо и изтъркано, та чак боли. Не съм сигурен, че чаках 20 години точно за такава игра, но ако нататък геймплеят предложи нещо интересно, ще ѝ дам шанс.

pseto avatar
pseto
13 декември 2019
То последния MechWarrior, който играх, предизвика същите емоции у мен едно време. Не съм играл новата игра, де, ще я видя как е, евентуално, понеже нещо такова бих зацъкал с кеф. Някак Battletech не ми начеса крастата за този франчайз, че с този флегматичен геймплей ми уби целия кеф.

П.С. Макар че аз не съм чакал 20 години за нов MechWarrior, тъй че предполагам и по-ниска топка ще ме задоволи.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
13 декември 2019
Щом си играл предишни МW, тази ще ти се стори ок. Ако си играл и МW Online ще се почувстваш в познати води. Но те предупреждавам, влезеш ли в менюто с кустомизация на мека, спонтанно ще ти се притиска да откриеш човека, отговорен за него, за да можеш да го напсуваш по име.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл