hategame logo
Middle-Earth: Shadow of War без микроплащания
пуснато на 04 април 2018 от pseto
shadow of war 19
Всички плащания с реални пари в Middle-Earth: Shadow of War ще бъдат премахнати скоро. Това ще се случи на две стъпки – първата от тях ще се случи на 8 май, а втората – на 17 юли.

Планът? На 8 май ще бъде деактивирана възможността да се купува премиум валутата gold с истински пари. Два месеца след това пък през юли златото, War Chests (луут кутиите в заглавието) и пазарът за уруци ще бъдат премахнати изцяло от Middle-Earth: Shadow of War.

Разработчиците Monolith споделят, че ходът е продиктуван от желанието им геймърите да се потопят изцяло в Nemesis системата на заглавието. Според тях пазарът за уруци дава лесна възможност да си купим съюзници, които ни трябват, но същевременно пропускаме доста от историите на виртуалния свят, опитвайки се да вземем урици по „стандартния“ начин.

Онова, което Monolith не споделят е вероятно, че половин година след премиерата на Middle-Earth: Shadow of War едва ли мнозина дават пари за микроплащанията. И защо тогава те да не бъдат спрени?

Ще е интересно да видим дали все повече игри няма да се откажат от плащанията с реални пари в тях. Специално ако говорим за заглавия на цени от 100/140 лева...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл