hategame logo
Мишел Ансел обяви първия си независим проект – Wild
пуснато на 13 август 2014 от pseto
wild game
Мишел Ансел, известен най-вече като създателя на поредицата Rayman, обяви първия си независим проект. Става дума за играта Wild, която ще се разработва от неговото ново студио Wild Sheep.

Заглавието ще е ексклузивно за PlayStation 4, като можем да видим части от него в трейлъра под статията. Най-интересното е, че не бива обявено какъв точно ще е геймплеят – вероятно приключенска игра от трето лице? Ясно е единствено, че ще има огромен отворен свят „с размера на Европа“, като от трейлъра под статията имаме индикации, че ще има елементи като строене на укрепления.

Много любопитен момент е фауната в Wild. В играта ще можем да поемем ролята на всякакви същества. Освен хора – показани са мъж и жена – можем да контролираме вълци,глигани и какви ли не други твари. Можем да се уверим, че са налични и куп други същества – гигантски скелети и морски гадини, огромни птици, че в един момент зад дърво се подава своеобразна богиня.

Като цяло, любопитно представяне на Ансел, който е един от доказалите се ветерани в гейм индустрията. Редно е да се отбележи, че той остава и част от Ubisoft, но явно вече ще работи основно със студиото си Wild Sheep, а във френския гигант ще е под формата на съветник.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл