hategame logo
Множество гейм компании банват извършители на секс престъпления от MMO игри
пуснато на 06 април 2012 от pseto
world of warcraft

3580 акаунта на педофили, изнасилвачи и прочее осъдени на секс престъпления криминални елементи са били баннати от множество онлайн игри като част от кампания, наречена Operation: Game Over. Тя е била осъществена в щата Ню Йорк, съвместо с Microsoft, Sony, Blizzard, EA, Warner Bros., Disney и Apple.

Всички тези гиганти са се съгласили да изтрият акаунтите на въпросните секс престъпници от своите онлайн мрежи. Идеята е ясна – изродите да нямат достъп до деца например, които да зарибяват чрез тях.

Разбира се, някои от осъдените лица са такива, които не са извършили някакво ужасно престъпление – примерно са отишли на курва. Мда, за това също влизаш в регистрите на секс престъпник – наистина на по-ниско ниво, ама пак си ебано да си в един списък като с педофилите примерно.

Все пак, кампанията ми изглежда доста разумна. Тя е била осъществена в светлината на скорошен скандал, при който 19-годишен педофил забивал 10-годишно момче чрез Xbox Live… гнусно. Наистина за такива хора не трябва да има никаква прошка, само крупни наказания. И подобни кампании са си изцяло на място.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл