hategame logo
Monster Hunter: World е най-успешната японска игра
пуснато на 13 август 2018 от pseto
monster hunter world 2
Monster Hunter: World се превърна в най-успешната японска игра в Steam. В края на миналата седмица заглавието е записало близо 240 000 геймъри в едно и също време.

С това бива задминат и то комфортно предходния лидер Dark Souls III. Отрочето на From Software достигна пик от малко под 130 000 души в един момент.

Както бихте се уверили точни продажби липсват – както добре знаем Valve ги пазят в пълна секретност. Обикновено и гейм разпространителите не обичат да правят разбивки по платформи.

Тъй или инак не е абсурдно да предположим, че Monster Hunter: World има поне милион продажби. А може би и повече? И то само дни след пазарната си премиера за PC.

Самото заглавие се появи за PS4 и Xbox One по-рано през годината, като се превърна в най-успешното заглавие на Capcom изобщо. И изглежда портът за PC се харчи ударно.

Що се отнася до отзивите, те са смесени в Steam. Критиките са предимно относно техническа част, където както може би можеше да се очаква ситуацията не е перфектна.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 август 2018
Някой игра ли го това на РС? Добре ли е порта или Стийм ревютата са оправдани?
pseto avatar
pseto
15 август 2018
Като помня колко зле беше управлението и с джойстик щях да съм шокиран, ако с клавиатура е окей. Това си бие почти на научна фантастика. За техническата част... вероятно си е все същото - ако имаш късмет върви добре, ако нямаш - супер зле.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл