hategame logo
Mortal Kombat 11 с над 8 милиона продажби
пуснато на 06 октомври 2020 от pseto
mortal kombat 11 5
Mortal Kombat 11 е записал над 8 милиона продажби. Това ни разкрива Ед Буун, един от двамата създатели на легендарната серия (който все още продължава да работи по нея, за разлика от другия - Джон Тобайъс).

В Twitter дизайнерът споделя също, че NetherRealm "все още не са приключили" с Mortal Kombat 11. Следващата седмица предстои да научим какво ново ще видим в серията в близко бъдеще.

По-рано през годината файтърът се сдоби с експанжън, акцентиращ на историята. Това беше глътка свеж въздух в серията, в която обикновено се представят само единични нови герои като DLC-та.

Но какво ли ще ни представят другата седмица? Нов подобен експанжън? А дали и Mortal Kombat 12 не се разработва в момента?

Коментари
HighFist avatar
HighFist
07 октомври 2020
Затвърждава позицията си на най-великата файтър поредица за всички времена.
pseto avatar
pseto
08 октомври 2020
Аз си оставам предимно Tekken-джия, но от друга страна Mortal Kombat е едно от първите неща, които съм виждал в живота си като електронна игра, пък и като добавим бруталността няма как да няма вечно място в сърцето ми. Mortal Kombat 3 Ultimate го знаех наизуст едно време. Помня как си бях записал всички брутали на някаква хартия и ги заучавах в час по физика, вместо да... внимавам какво се случва в часа по физика.
vldir avatar
vldir
08 октомври 2020
Рамбо и той вътре.
pseto avatar
pseto
08 октомври 2020
Мдам, това явно са им големите новини.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл