hategame logo
Mortal Kombat филмът забавен
пуснато на 15 декември 2020 от pseto
mortal kombat movie
Mortal Kombat филмът беше забавен с няколко месеца. Продукцията ще се появи на 16 април догодина, вместо на 15 януари.

От Twitter канала на филма научаваме също, че ще имаме и трейлър около Нова година. Той трябва да ни даде някаква представа какво можем да очакваме от поредната адаптация по франчайза.

Интересно е, че Mortal Kombat е един от малкото случаи, в които игра бива качествено прехвърлена към малкия или големия екран. Филмът от 1995 година си остава любим на много фенове на серията. Сериалът Mortal Kombat: Conquest, който вървеше между 1998 и 1999-а, също беше добър.

Но как ще изглежда новата адаптация? След няколко месеца ще стане ясно.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
17 декември 2020
Нямам никакви очаквания за този филм, като се има предвид каква е репутацията на филми по игри.
Veluvian avatar
Veluvian
17 декември 2020
Последно преди няколко години излезе един минисериал наречен Legacy. Имаше много срамни дупки в него, както и някои отделни забележителни моменти, особено двете серии между сблъсъка между Суб-зеро и Скорпион, с двама много симпатични актьори. Което беше лъч надежда. Би било чудесно тази история да се развие в един цялостен филм.
pseto avatar
pseto
17 декември 2020
Това сериалче беше тотален hit and miss, един епизод супер як, следващият тотал щета. Ама няма как да съдим хората, все пак говорим за уеб сериалче с мега минимален бюджет. Това, което постигнаха с практически никакви пари, е немалко. Щом хората още го помнят.

И него можем да вкараме към списъка на що-годе успешни MK адаптации. Естествено Mortal Kombat: Annihilation е тоталната щета... въпреки че като излезе бях дете и с един приятел го гледахме 2 пъти на кино. Осъзнавахме донякъде колко е тъп, ама беше Mortal Kombat. Тогава в час по физика заучавах бруталите на Ултимата, още помня някои от тях, а във физиката съм супер куц.

Veluvian avatar
Veluvian
17 декември 2020
Да, когато бяхме деца MK Anihilation се наизустяваше защото просто искахме да видим във филм още MK човечета. А след години съм се чудел как е възможно това да съм го гледал. Conquest всъщност и той е направен на много Уве Бол ниво, но като го даваха по Нова навремето беше тотален чук, а после гледах че битките/хореографиите са всъщност между акробати, отколкото между хора, които вместо да искат да се набият, по скоро се съревноваваха по гимнастика за златен медал
Иначе Legacy верно че с никакъв бюджет постигнаха много. Не знам как Тагава-сан са го убедили да играе отново Шенг Цунг
Но факт, че 1995та година филмът на П. Андерсън може случайно да си пуснеш някаква сцена и без да си се усетил си се унесъл до самия край на филма, няма нито един слаб елемент...
pseto avatar
pseto
18 декември 2020
Да, онзи Mortal Kombat е като Терминатор 2, последния път преди няколко години почва по телевизията, аз си казвам - "Ха, тоя филм съм го гледал 20+ пъти, ще сменям канала", оставих го за 5 минути, загледах се "леко", после към края се сетих, че съм мислел да сменям канала. И не беше само носталгия, просто е много добър филм.

А Legacy - честно казано го гледах последно едно време, сега не знам как ще го видя. Щом гледах Annihilation два пъти поред на кино (и после още 1-2 пъти ).

WebShooter avatar
WebShooter
17 декември 2020
Определено ще го гледам на кино. Заслужава си да се пробва.
HighFist avatar
HighFist
17 декември 2020
pseto avatar
pseto
18 декември 2020
Дам, Мортала си беше един от стандартите да го имаш на видео, заедно с Терминатора.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл