hategame logo
Mortal Shell с отворена бета
пуснато на 06 юли 2020 от pseto
mortal shell 1
Изненадващо в края на миналата седмица Mortal Shell се сдоби с отворена бета. Заглавието може да бъде свалено и тествано за PC от Epic Games Store.

Версията на Mortal Shell в момента не включва никакви елементи от историята - "за да няма спойлери". Но от бетата ще можете да прецените дали заглавието ви допада откъм геймплей и атмосфера.

Иначе миналата седмица започна затворена бета на Mortal Shell. Интересът към нея е бил толкова голям, че разработчиците са решили, че ще е най-добре да отворят заглавието си към всички.

В момента играта няма дата на премиера, но я очакваме в рамките на следващите 3 месеца. Платформите са PC, PS4 и Xbox One. За компютри играта ще е Epic Games Store ексклузив в рамките на година.

Коментари
igra4 avatar
igra4
06 юли 2020
Тия соулс клонинги станаха досадни, също като малките игри с бърза платина и двете грепи хора които ги играят са едни и същи.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
06 юли 2020
Гледах стриймове и изглежда доста соулс/ФРОМ повлияна. Мрачна атмосфера , със малко тромав геймплей(поне така ми се струваше докато гледах)като на първия ДС. Изглежда добре на първо четене.Ще видим.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл