hategame logo
Mortal Shell с дата на премиера
пуснато на 05 август 2020 от pseto
mortal shell 2
Mortal Shell вече има точна дата на премиера, която е 18 август. Тогава заглавието ще дебютира за PC, PS4 и Xbox One.

Виждаме и ново видео за Souls-подобната игра, налично под статията. То ни показва геймплея, който вероятно ще привлече вниманието на феновете на жанра. С мрачния си средновековен стил и куп рицарски брони Mortal Shell изглежда доста близък до Dark Souls.

Но дали заглавието ще е успешно?

Наскоро се проведе бета, от която отзивите бяха добри, но някои играчи критикуваха битките, окачествявайки ги като леко дървени. В крайна сметка скоро ще видим дали Mortal Souls ще се превърне в една от положително приетите Souls-подобни игри или напротив.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
06 август 2020
"но някои играчи критикуваха битките, окачествявайки ги като леко дървени. "

Че то дървените и тромави битки са запазената марка на соулс игрите. И мисля, че феновете точно това харесват.

hyper avatar
hyper
06 август 2020
Тромав =/= weighty. Чувствтото за тежест и реализъм и нуждата от познаване на муувсета на оръжието харесваме, не нещо друго.
pseto avatar
pseto
06 август 2020
Мда, в Dark Souls III като си пуснеш някое почти голо геройче си се усеща доста бързо и повратливо. Ся в оригиналния Dark Souls, поне доколкото помня бегло, битките бяха по-бавни, щото май след Bloodborne вкараха повечко темпо From Software. Може и да греша, де.

П.С. Щом Souls фенове казва, че им идва дървеничко, значи може и да е. Аз така и не я пуснах тази бета, ама не съм много сигурен, че Mortal Shell е игра като за мен, нещо ми подсказва, че ще е по-скоро за хард феновете, а аз тепърва се научих едвам-едвам да харесвам този тип игри.

The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
06 август 2020
От стиймовете дето гледах,тази игрица изглеждаше доста по-добре от другата такава излязла наскоро-Hellpoint.Сега обаче имам Horizon-a и Borderlands 3,демек имам да играя сума време.По-късно,ако са добри отзивите,може да я пробвам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл