hategame logo
Mount&Blade II най-силната Steam премиера за годината
пуснато на 31 март 2020 от pseto
mount and blade 2
2020 година е доста слаба откъм гейминг засега. Дори и преди COVID-19 календарът беше слабичък, а след пандемията на коронавируса можем да очакваме и някои отлагания. Все пак има някои светли лъчове - като Mount&Blade II: Bannerlord.

Играта вчера дебютира в Steam Early Access и то как - границата от 100 000 души, играещи в един и същи момент, бива премината за броени часове. Днес пък пикът се покачва двойно до над 200 000 човека.

Така Mount&Blade II се превръща в най-успешната Steam премиера на годината досега. А изглежда, че заглавието има и да трупа още инерция след това.

Засега отзивите за играта са предимно положителни. Особено и като имаме предвид, че тя е в Early Access и има още работа за вършене по нея. Има и критики, обаче - най-вече заради прекалено голямото си количество прилики с Mount&Blade: Warband.

Коментари
igra4 avatar
igra4
02 април 2020
Погледах малко и се зачудих, това инди игра ли е? Адски дървен бой и анимации, то в Асасин крийд 2 от 2008 анимациите са по плавни 😌
Charcharo avatar
Charcharo
02 април 2020
^Ето заради такива нископлатени аутисти се подигравам на "кинематографичността" в игрите.
pseto avatar
pseto
02 април 2020
Никой не играе Mount&Blade II заради плавни анимации. И играта реално е инди, прави се от независимо, не толкова голямо по размер студио, което не е под шапката на никой разпространител.
pepito avatar
pepito
07 април 2020
точно ти да даваш оценка на анимациите, дето мастурбираш РДР2 на героя дето бяга и си врътка задника...
hyper avatar
hyper
03 април 2020
Псето знае хехе. Въпреки че анимациите са достатъчно плавни вече, конете тук са по-добри като усещане от РДР2, аз не мога да повярвам това. Иначе играта за моя приятна изненада беше в топа на стийм на рилийз, даже първия половин час като се отключи в Стийм му крашнахме payment страницата от толкова много ентусиасти А и гледам тука няколко дена е в челните в Туич по гледаемост, аз съм доста доволен от каквото успях да разцъкам, но май ще изчакам малко да я стабилизират (хора с ден 1 сейвове заради скорошен пач не могат да го продължат към момента) и да събера някой лев за ъпгрейд, тия масивни мелета от трето/първо лице с командване на армии ги няма буквално никъде другаде. Тая игра ще ме върне в master race-a, заклевам се.
sClass avatar
sClass
07 април 2020
Играта е турска, кога българско студио ще направи толкова продавана игра?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл