hategame logo
Мулти във Wolfenstein 2 щяло да разводни сингъла
пуснато на 26 октомври 2017 от pseto
wolfenstein 2 shooting
Wolfenstein 2: The New Colossus ще включва единствено сингъл – точно и като своя предшественик. Но защо разработчиите MachineGames отказват да интегрират мулти в своя шутър?

Отговорът е лаконичен – подобен режим ще разводни основното във Wolfenstein 2, а именно кампанията.

Това ни разкрива Томи Бьорк, главен дизайнер на заглавието. Той споделя, че режими като мултиплейъра изискват немалки ресурси, а целта на MachineGames е да направят възможно най-доброто сингъл изживяване.

Думите на Бьорк идват във времена, в които почти всяко заглавие има мултиплейър, нерядко и с интегрирани loot box-ове – дори и подобен компонент да се усеща изцяло изкуствено присаден. Но ето, че все още има студия, залагащи на класическия сингъл.

Wolfenstein 2 очакваме утре, 27 октомври. Платформите? PC, PlayStation 4 и Xbox One, макар че е редно да отбележим, че заглавието ще се появи и за Switch по някое време идната година.

Коментари
Enetor avatar
Enetor
27 октомври 2017
Евала!!!!
sdfs avatar
sdfs
29 октомври 2017
Тъкмо я изиграх и мога да кажа,че това е най доброто сингъл заглавие което съм играл в близките 2-3 години.Историята е поднесена просто невероятно и ме държа на тръни до края.Пуцалката е на много голямо ниво и носи наслада като убиеш някой.Чак се чудя дали да не я преиграя пак.Единственото нещо което може да не се хареса на някой хора е че е малко трудна.Доста пъти се умира на някой места,но това е вързано с историята която не искам да спойлвам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл