hategame logo
Need for Speed: Hot Pursuit с ремастър
пуснато на 23 юни 2020 от pseto
need for speed hot pursuit
Need for Speed: Hot Pursuit ще се сдобие с ремастър. Не, не говорим за изданието от 1998 година, а появилата се 12 години по-късно версия на рейсъра, носеща същото име.

Засега нямаме много подробности. Знаем, че играта ще е налична в подобрен вариант за PC, Switch и "други конзоли" в края на тази година. Изглежда доста вероятно това да означава и ревизия за PS5/Xbox Series X. Не е ясно дали играта ще се появи за PS4 и Xbox One.

И това като цяло е всичко, което знаем засега.

Самата игра е едно от последните по-добре приети издания на рейсъра. То се появи през 2010 година, като бе дело на Criterion. При положение, че Need for Speed напоследък не е в топ форма... не е изненадващо, че EA вече се заглежда към архивите.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
24 юни 2020
Аз желая на ъндърграунд 2те части да бъдат рефорджнати със нови съвременни коли и подобрена графика .
lyubohar avatar
lyubohar
24 юни 2020
Вероятно са прекалено стари и няма да минат тънко с ремастъра То аз искам Porsche Unleashed, ама...
Mitko6000 avatar
Mitko6000
24 юни 2020
Не беше лоша игра, но нямаше духа, който имаха частите от поредицата когато се правеше от EA Black Box. На този етап, само името продава, за жалост.
pseto avatar
pseto
24 юни 2020
На май най-вече ми липсва концепцията от Need for Speed 4 и Need for Speed 5 - на игри в средата между аркадата и симулацията, в които има щети по колите, които сериозно влияят на представянето и най-важното - няма rubberband AI. Undeground беше последното, което наистина ми допадаше от серията, след това... все тая.

Между другото рейсърите доста добре си държат нивото, последно като играх Поршето се изненадах колко по-добре от очакваното изглежда. Да, близките кадри показват, че играта си е на 20 годинки, ама отгоре си изглежда съвсем читаво. Този Hot Pursuit от 2010-a го играх, стори ми се приличен - ама съм сигурен, че в сегашната си версия ако се издуе на макс и сега ще си е прилично красив.

Kenshiro avatar
Kenshiro
20 август 2020
BundyBari avatar
BundyBari
25 юни 2020
Мен лично последната NFS игра, която запомних с добро и бих изиграл отново с кеф е "Most Wanted". Но аз не съм критерии, като цяло малко а рейсърите, които съм пробвал.
Razor avatar
Razor
26 юни 2020
Псе пишеш големи глупости.Щом играта ще я има з PC Switch. се подразбира че ще я има и за ps4 и xbox one логично е.Не били сигурно че ще ги има и за тези конзоли пълни глупости.Жалко че направих а Remaster на тази част а не на наи добрата игра в поредицата Most wanted.Пропусна още да напишеш важната новина за xbox serios x че обратната съвместимост на конзолата.На нея ше можеш да игр еш от дисковетв старив игри.
pepito avatar
pepito
29 юни 2020
що не направят ремастър на Porsche Unleashed, след това серията взе стремително да запада, тогава си мислех че с underground са ударили дъното, но те показаха че могат и още
pseto avatar
pseto
29 юни 2020
Понеже ще изисква сериозни усилия и някаква инвестиция, докато тази игра на 10 години могат и сега да я пуснат като ремастър и пак ще се продава. Толкова нови игри си вървят идеално нивото, да не говорим, че в последното десетилетие не е имало някакъв титаничен срок в графиката, както беше между 2000 и 2010... и от това се възползват хитреци като EA.

Аз ще се изкефя на макс на NFS 4... ама той е още по-дърт и още по-труден за възраждане.

pepito avatar
pepito
29 юни 2020
мда прав си, слагат някоя и друга текстура тук там, вкарват поддръжка на модерни резолюции и печелят с минимални усилия, особено от конзолна версия... На РС или ще се намери някое модче или ini файл, в който да пипнем и реално няма нужда от така наречения ремастър
Kenshiro avatar
Kenshiro
18 август 2020
То е ясно, че е въпрос на вкус, но това нфс според мен е напълно безсъдържателно и лишено от идея. Не е лош геймплея, но до там. Както някой написа по-горе не е в духа на олд скуул заглавията от поредицата. Безкрайни и нечупливи мантинели, хаотично нахвърлени състезания по картата, които ти отключват колите наготово, без да има никаква връзка между тях, а пък упрвлението е напълно еднакво на всички коли, като разликата е единствено в скоростта, а и това да си хем джандар, хем хайта, някак не го приемам много, но като гледам, има хора които много й се радват. Още повече, че им дадоха на критерион и следващата част, а като се сетя каква мъка беше mw2012 ми е трудно да си представя, че ще извадят нещо сносно. Може би защото са поискали по-тънко хонорарче от Гост, които наистина се постараха с последните си 3 игри, но.. ще видим.
pseto avatar
pseto
19 август 2020
Те и Ghost, и Criterion са вътрешни студия на EA, тъй че вероятно им излиза еднакво разработката. Просто Ghost се изчерпаха, игрите им станаха прекалено еднообразни и EA ще разчупят малко нещата.

Иначе с Underground игрите напипаха някои добри идеи, там и управлението още беше горе-долу окей, после изведнъж почнаха с яките аркади и дотам. Но предполагам, че щом това се прави, това се и продава... иначе няма как да си обясня факта, че Need for Speed е еднакъв от десетилетие.

П.С. След като писах горното мнение си пуснах Need for Speed 4, но за мое огромно разочарование се оказа, че AI-то е rubberband там. Този детайл го бях забравил... а от ластици ми се драйфа вече. Явно играта е правена от същото студио като NFS 5, понеже някои от пистите горе-долу са еднакви в двете игри, просто в петицата са доразвили доста неща. Ех, колко ми се искаше едно време да излезе модела на управление на NFS 5, само че не само с Поршета... заради това Hot Pursuit 2 ме разочарова 2002-а, очаквах нещо като петицата, а то беше някаква хипер аркада без почти никакви щети (блъскаш нещо челно с 200 и колата ти се забавя с няколко процента, това е лудост).

Kenshiro avatar
Kenshiro
20 август 2020
Нфс 4 Hight stakes и 5 порше си бяха напълно недостижими за времето си. И аз много им се радвах, а колко до hot pursuit 2 и мен ме разочарова, точно заради същото. Един от моите топ фаворити е подценената Pro street, която според мен е изпипана във всяко отношение. Принципно харесвам нелегалният жанр с уличните гонки, но точно тази ме грабна много. В началото ми беше скучна, но после стана интересна. Има я интригата между съперниците, а и състезанията са динамични и разнообразни.
Kenshiro avatar
Kenshiro
18 август 2020
igra4 avatar
igra4
19 август 2020
Nfs 2002 беше култ, едни от първите ми нефесета, със поршето 😀
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл