hategame logo
Need for Speed: Most Wanted за Wii U през март
пуснато на 17 януари 2013 от pseto
nfs most wanted wii u
Версията на Need for Speed: Most Wanted за конзолата Wii U ще се появи на пазара през март тази година. Това става ясно от съобщение на EA, разпространителите на играта.

В него рейсърът бива окачествен като „подобрена версия“ на оригинала, който видяхме миналата година за PC, PlayStation 3 и Xbox360. Основната екстра в него ще е възможността двама души да цъкат заедно – единият като шофьор, а другият – като втори пилот.

Тоест, единият ще кара автомобила, а другият ще намира начини в същото време да отвлича вниманието на полицаите и да намира алтернативни маршрути за измъкване. Също така ще е възможно чрез тъчскрийн контролера на Wii U да се навигира доста по-бързо из менютата – например да сменяте с едно докосване автомобила си.

Не съм особено сигурен дали всичко това е достатъчно като екстра, за да се продава добре играта. Според мен – не. Need for Speed: Most Wanted беше слаба игра и заради това се намира в хейт ревюта. Обявените нови екстри звучат интересно... но едва ли ще могат да вдигнат цялостното ниво.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл