hategame logo
New World на Amazon отложен отново
пуснато на 17 февруари 2021 от pseto
new world amazon
MMORPG-то New World на Amazon беше отложено отново. По план то трябваше да се появи през пролетта на 2021-а. Сега става ясно, че датата на премиера е 31 август. Или с други думи имаме забавяне около три месеца (смятайки от края на май).

За онези, които нямат търпение да се впуснат в новия свят на New World има добра новина – играта ще се сдобие с бета. Тя ще започне на 20 юли, като ще е достъпна само за онези, поръчали предварително заглавието. Тестът ще даде възможност на разработчиците да видят как се държат сървърите им под натоварване, а освен това играчите ще могат да докладват и за проблеми с бъгове или баланса на играта.

Интересно е, че бетата няма да е ограничена само до стартовите зони на New World. Тя ще обхване и ендгейма, включително и инстанциите, наречени Expeditions, или обсадите, в които 40 души ще се впуснат в масови битки в борба за ресурси.

New World е най-големият продукт в гейм дивизията на Amazon. Един евентуален неуспех на заглавието вероятно би означавал отказване на интернет гиганта от разработка на игри.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл