hategame logo
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch – видео за ремастъра
пуснато на 17 септември 2019 от pseto
ni no kuni 1.
Ремастърът на Ni no Kuni: Wrath of the White Witch ще излезе съвсем скоро – на 20 септември. По която причина виждаме видео за премиерата.

То е под статията, като е две минути. От него виждаме подобрената графика в играта – макар че повечето кът сцени, направени с участието и на култовото Studio Ghibi, едва ли имат нужда от подобряване.

Самата игра се появи през 2011 година само за PS3. Ремастърът пък ще е наличен за още две платформи, освен логично PS4 – а именно PC и Switch.

Коментари
igra4 avatar
igra4
17 септември 2019
Псе, трябва да я разцъкаш, като фен на двойката😀
LethianDream avatar
LethianDream
18 септември 2019
Играч, аз се чудя дали да не извадя плейстейшън тройката и пак да разцъкам първото Ни Но Куни в дългия уикенд. Едно време я почнах, но нещо ми се стори прекалено детинска, може би е време да й дам втори шанс.
nightwarrior avatar
nightwarrior
18 септември 2019
Дори само заради анимирането от Гибли си заслужава да се пробва. Но като гледам бойната система е типичната за jrpg-тата с една камара кликове та да направиш една атака/магия, а това хич не ми се нрави.
pseto avatar
pseto
18 септември 2019
Първата не съм я играл, само втората... двойката си беше доста детинска, да, макар че тук-таме имаше достатъчно сериозни моменти. Просто трябва да си в правилното настроение за такава игра. Точно сега нещо не ми се играе Ni No Kuni (или пък JRPG). Пък и с толкова игри сега... после.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл