hategame logo
Nintendo готви мини издание на Super Nintendo?
пуснато на 19 април 2017 от pseto
nes classic edition 1

Nintendo в момента подготвя мини вариант на своята конзола Super Nintendo, появила се през 1990 година. Именно това твърдят слухове във виртуалното пространство, цитирани от изданието Eurogamer. Устройството е възможно да се нарича SNES Classic, много подобно на появилата се миналата година джаджа NES Classic Edition.

Спекулациите твърдят, че устройството ще се появи в продажба през есента тази година. Допълнителни подробности засега няма – включително и игрите, които можем да очакваме. Не е абсурдно да предположим обаче, че заглавия като Super Mario World, Super Metroid, Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart и други ще са налични за SNES Classic.

Тепърва предстои Nintendo да потвърди – или отрече- разработката на подобна джаджа. След успеха на NES Classic Edition обаче няма да е изненадващо да видим и ревизия за други платформи на японската компания.

Джаджата, появила се през есента на 2016 година се продаваше страхотно. NES Classic Edition е лансирал над 1.5 милиона бройки, а търсенето беше толкова високо, че Nintendo не успя да смогне. И доста странно вместо да вдигне поръчките си компанията предпочете да изтегли NES Classic Edition от продажба.

Така доста хора не успяха да се сдобият с мини джаджата навреме. Но пък кой ли знае – може би това ще ги накара да си купят SNES Classic по-рано, преди всички бройки да са били изкупени?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 април 2017
Изтрит коментар
undefined
от 4-ия етаж съм
20 април 2017
Божидаре господ си
NikoJ avatar
NikoJ
25 април 2017
Взех си таз хуийна на ебаси цената ... НИКФА РАЗЛИКА С НИКЪФ Емулатор.. омръзна зе месец .. продадох я по4ти на двойно по ниска цена ... BEST прецаквация ЕВААА! СМЪРТ ЗА НИНТЕНТО БАЛ САМ ГИ БОКЛУЦИТЕ ... кфот беше беше едно време и големите им класики ся са ебаси бизнес алчния модел .. да си наврът суича в хуйа и да го суичнат да им излезе през анала !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл