hategame logo
Nintendo Wii U излиза на 18 ноември?
пуснато на 28 август 2012 от pseto
wii u 1
Партньорска компания на Nintendo най-вероятно е разкрила – нелепо – кога ще дебютира новата конзола на японците Wii U. На скорошна средства, представител на PDP се изпуска – 18 ноември.

Случката се развива по време на събитие, на което въпросните пичове представят свои аксесоари за Wii U. Там те съобщават, че конзолата ще се появи в средата на ноември.

Присъстващи на срещата твърдят, че „PDP моментално са разбрали какво са направили” и са сменили веднага темата. Скоро след това, те пускат и официално съобщение по казуса, в което твърдят, че „са казали кога ще се появят техните аксесоари на пазара, но това не нямало нищо общо с премиерата на Wii U”.

Аха. Звучи логично. Да пуснеш аксесоари за нещо, което още не е на пазара... едва ли. Най-вероятно някой просто се е изпуснал.

Все пак, тъй или инак, съвсем скоро ще разберем кога ще се появи Wii U в продажба. На 13 септември, Nintendo са организирали конференция, на която ще се говори за конзолата им. Почти сигурно на нея ще разберем както датата на излизане, така и колко ще струва джаджата.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл