hategame logo
Nintendo Wii U все пак ще поддържа 2 таблетни контролера едновременно?
пуснато на 09 ноември 2011 от pseto
nintendo wii u padove
Когато Nintendo Wii U беше обявено по време на изложението E3 тази година, беше съобщен един ташаклийски факт – ограничението от използване на едва 1 таблетен контролер с конзолата. Става дума за тухлата, която виждате на снимката горе – пад с 6.2-инчов екран.

Разбира се, това не значеше, че няма да е възможно да се цъка в мулти – просто втория играч според оригиналния план трябваше да се задоволи с някой от множеството контролери на Nintendo Wii.

Според нови слухове обаче, японците в момента правят всичко възможно да има поддръжка на два таблетни контролера едновременно, което ще позволи на геймърите да се насладят как си трее на конзолата. Възможно е дори да бъде жертван фреймрейтът в игрите, което като цяло никога не е добра идея.

Все пак, аз съм съгласен – трябва да има поддръжка на 2 тухли, не само 1. Смисъл, каква е логиката да пуснеш джаджа, чието основно нововъведение е контролерът... и да няма възможност той да бъде използван от двама души едновременно? (Естествено, възниква и едно въпросченце – колко ли ще струва една допълнителна тухла-контролер? Като имам предвид, че джойстиците за PS3/Xbox360 ви бъркат с по стотачка лева в джоба, то при Wii U можем да очакваме поне едно 200 кинта навътре!!!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл