hategame logo
Nintendo за Wii U: Не се интересуваме от разликата в хардуера с Microsoft и Sony
пуснато на 20 юли 2012 от pseto
wii u
Nintendo не се интересува от това колко мощни ще са новите конзоли на Microsoft и Sony, които се очакват на пазара догодина. Това твърди Сатору Иуата, шефът на японската компания.

„Не сме сменили своята стратегия. Или с други думи, не се интересуваме от допълнителната мощност, които конзолите на Microsoft и Sony може би ще имат през 2013 година. Нашият фокус е върху това как да направим своята конзола различна от останалите”, казва Иуата.

Което звучи доста добре като идея. Немалко пъти съм казвал, че за мене най-важното нещо в една игра е геймплеят, не графиката.

Все пак, ако слуховете, че Wii U ще има мощност, сравнима с Xbox360 и PlayStation 3… ами, това си е несериозно, даеба! Не може да има такава разлика в поколенията и хардуерът да е почти същият.

Не само това, но ако PlayStation 4 и новия Xbox имат що-годе сравнима мощност, която е доста по-висока от тази на Wii U… то това ще позволи на разработчиците на игри да правят спокойно заглавия едновременно за платформите на Sony и Microsoft, докато Nintendo ще остане някъде в периферията и в предишното поколение.

Което си е ташак.

Разбира се, всички тея мисли са просто спекулации. Но ми се струва, че Nintendo не подхожат по правилния начин.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл