hategame logo
Nioh с 3 милиона продажби
пуснато на 10 февруари 2020 от pseto
nioh
3 години на пазара, 3 милиона продажби. Така изглеждат нещата за Nioh, научаваме от официалния Twitter канал на разпространителя на заглавието Koei Tecmo.

Така Nioh се утвърждава като една от най-успешните Souls-оподобни игри. Заглавието се развива в мрачна версия на феодална Япония, много подобно на Sekiro: Shadows Die Twice от страна на From Software, който пък се появи две години по-късно.

Самият Nioh е наличен на две платформи. Първо бе версията за PS4, излязла през февруари 2017-а, а в края на същата година дебютира и портът за PC.

Съвсем скоро пък очакваме и Nioh 2. Датата на премиера е 13 март само за PS4 – а при доста слабия гейм календар в момента играта изглежда като задължителна за изиграване.

Коментари
Sttark avatar
Sttark
10 февруари 2020
Задължителна ако първата ти допадна, което при мен не бе случая. Като оставим няколкото новости настрана, главно High-Mid-Low позите с оръжията, играта като цяло по никакъв начин не подобри Соулс формулата. Играта освен това беше визуално сравнително грозна. За мен дори взе едни от най - гнусните и омразни неща като засадите и нечестните капани и ги умножи, като същевременно явно нямаше достатъчно талант за неща от рода на взаимосвързанни нива, поне дотам докъдето аз играх преди да преценя, че не е за мен.

Може би двойката ще е по - добра, но се съмнявам да има промени с нещата, които на мен лично не ми допаднаха.

Pop avatar
Pop
10 февруари 2020
Много са ми скучни игрите от този жанр, с изключение на devil may cry.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл