hategame logo
Nioh с над 1 милион продажби
пуснато на 01 март 2017 от pseto
nioh 3
В днешно време почти всяка игра е мултиплатформена. В случаите, в които ексклузивка премине гросмайсторската граница от 1 милион продажби за кратко време... почти винаги говорим за хит. Каквото всъщност е положението и при Nioh.

Сериозно вдъхновената от Dark Souls екшън игра е продала над 1 милион бройки в световен мащаб, разкриват разпространителите Koei Tecmo. Става дума и за физическите продажби, и за дигиталните.

При положение, че Nioh се появи в продажба на 8 февруари само за PlayStation 4, то постижението звучи страхотно. Предстои да видим и дали темпото ще се запази и дали заглавието ще премине и други граници. Например от 2 или 3 милиона продажби.

Самото заглавие предлага бърза бойна система – подобна на Bloodborne, една от Souls игрите на From Software. Все пак акцентът е на бруталната трудност, предизвикваща геймърите да дадат най-доброто от себе си (и да внимават да не разбият джойстиците си в стената в процеса).

Коментари
igra4 avatar
igra4
01 март 2017
Абе Сони нямат слабо, мачкат яко. Факт!
pseto avatar
pseto
01 март 2017
Определено в последните дни пуснаха доста силни ексклузиви... само остава да се уверя и сам с очите си дали наистина са толкова добри или напротив.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл