hategame logo
No Man’s Sky с поредна безплатна добавка
пуснато на 31 март 2021 от pseto
no man's sky 1
No Man’s Sky се сдоби с пореден пакет съдържание. Неговото название е Expeditions, като видео можете да видите под статията.

Както бихте се уверили говорим за добавка с акцент на мултито. Тя ще позволи на куп хора едновременно да изследват част от милиардите планети във вселената на No Man’s Sky и да откриват куп тайни из тях.

Expeditions е наличен за сваляне днес на всички платформи, на които може да се играе No Man's Sky - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
31 март 2021
Купих си я, но не ме грабна. Прекалено sandbox ми е. Великата Zelda ме изгуби по същата причина.
pseto avatar
pseto
01 април 2021
На мен точно сандбокса ми харесваше в първите версии, но пък нямаше достатъчно за правене (тоест не можех да се "изгубя" в него). След 10-15 планети, в които беше едно и също, просто спрях да цъкам. Ама това беше най-първата версия на играта изобщо. Сега с цялото съдържание може и да е чук.

Като цяло Hello показаха как се развива продукт с годините, за разлика... от други компании.

Rostik79 avatar
Rostik79
01 април 2021
Все повече и аз се навивам да си я взема. Следя я откакто беше хайпът покрай заглавието преди да излезе и излагацията на премиерата. После месец след месец, година след година все нови неща и то безплатни и интересът ми съответно се покачва. Спира ме само това, че по принцип не е точно моя жанр тази игра. Може би някой ден като поизиграя това, което имам сега на списък...
pseto avatar
pseto
01 април 2021
Космическият елемент ли те притеснява? Понеже аз като я играх той не беше чак толкова много, някак повече се залага на разкриването на огромното количество произволни планети. Или имаш предвид, че не си толкова по сандбоксовете... това ще е друга история наистина.
Rostik79 avatar
Rostik79
01 април 2021
По-скоро второто. Предпочитам игри със стабилна сингъл история и развитие пред сандбоксовете. Не че и такова не бих играл, де.
LethianDream avatar
LethianDream
01 април 2021
Аз като Псето в самото начало я играх и нещо не ми допадна, ще взема да я пробвам сега с цялото ново съдържание дали ще ми хареса
KKND avatar
KKND
03 април 2021
На няколко пъти я почвам и всеки път я зарязвам заради нещо друго иначе браво на разработчиците, че не спират да наливат контент в нея
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл