hategame logo
Нов Medal of Honor през октомври
пуснато на 11 март 2012 от pseto
Medal-of-Honor-Warfighter-
Бахти, дали не се бавя с преводите на новините тука. Все тая.

През октомври, почти превърналата се в сапунка поредица Medal of Honor ще се сдобие с нова част – Battlefield 3. Опс, грешка, Warfighter.

Защо написах „неволно” Battlefield 3? Защото ще използва енджина Frostbite 2.0 на компанията DICE. Който бива употребяван и от BF3. Или с други думи, можем да очакваме почти същата игра с някоя и друга разлика, колкото да бъде оправдано различното име.

Самият шутър ще се появи на 23 октомври – класически месец за поредните епизоди на сапунените опери. Платформите са повече от ясни – триото PlayStation 3, PC и Xbox360.

Иначе, в появил се трейлър можем да видим поредния хипер елитен американски отряд, в случая в Афганистан. Със сигурност ще бъдем обляти с пропаганда тип „няма по-дълга и надървена пушка от тази на янките”. Но това е обичайно.

На мен ми е по-интресно как ще изглежда мултито. Аз залагам на супер директен клонинг на CoD с там някакви шляещи се превозни средства. Нали се сещате – поне EA не можа да превърне Battlefield 3 в директен Call of Duty клонинг – щеше да е прекалено нагло, то защо да не направи това с MoH?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл