hategame logo
Новият Tomb Raider няма да има demo, както и online pass-ове
пуснато на 18 януари 2013 от pseto
tomb raider new
Добра новина за всички, които често продават своите игри втора ръка, за да покрият част от високите им цени. Новият Tomb Raider няма да включва online pass, отключващ мултиплейъра в играта. Това значи, че когато се наиграем можем спокойно да продадем заглавието на прилична цена.

Самите online pass-ове набраха сериозна скорост в последните години, като повечето цъкалки в днешно време ги използват. Целта им е да се борят с продажбата на игри втора ръка, като отключват мултиплейър режима само за една конзола. Ако дискът се пусне на друга платформа, то трябва да се купи нов код за мулти.

Явно разработчиците Crystal Dynamics нямат намерение да се борят с игрите втора ръка, което е повече от похвално за мен. Също така, в Tomb Raider няма да има и никакви season pass-ове, които ви осигуряват достъп до бъдещи DLC-та на играта. Супер!

Лошата новина е, че играта няма да има демо, тъй че ще сме лишени от шанса да я пробваме преди купуването й. Цъкалката ще се появи в продажба на 5 март тази година.

Коментари
undefined
Anon
19 януари 2013
Аз просто не мога да разбера какъв е проблема на девелопърите с игрите втора ръка. Голяма част от тези, които си купуват игра по този начин, иначе няма да си я купят никога. Всички, които си продават игрите, няма да ги играят повече. Играта да достигне до повече хора е по-добре. Естествено, издателите от друга страна мислят само за мангизи...
undefined
pseto
19 януари 2013
И на мен ми е много чудно същото. Има и един друг момент - когато говорим за Fifa 13 или пък GTA или Call of Duty, то тук имаме гарантирани продажби. Силни поредици с отдадени фенове, които просто вадят пари, когато излезе новата игра.

Само дето по-малко популярните игри могат единствено да загубят от online pass-овете. Ето, някой ще се зачуди дали някоя по-неизвестна игра няма да го разочарова и ако знае, че не може да си избие парите при препродажба... се замисля.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл