hategame logo
Няма да има Need for Speed тази година
пуснато на 03 март 2021 от pseto
need for speed most wanted 2005 2
По план през есента на 2021-a се очакваше нов Need for Speed. Играта обаче ще бъде забавена, обявява EA. Нея можем да очакваме по някое време през 2022-а, вероятно отново към края на годината. Причината за забавянето?

Battlefield. Да, точно така.

Новата Battlefield игра очакваме тази есен. Макар и да не знаем дали ще се казва Battlefield VI или по друг начин, то беше обявено едно нещо – нейният мащаб. Постоянно той бива наричан „безпрецедентен“ от страна на EA. И именно заради това компанията концентрира всички възможни студия върху работа по проекта.

Така Criterion ще трябва да поставят в пауза своята Need for Speed игра, за да помагат по Battlefield. Това не е новост за студиото, популярно с рейсърите си. Последните 3 проекта, по които работят, са съответно Battlefield V, Star Wars Battlefront 1 и 2. Доколкото няма подробности от какво естество е помощта им, то най-вероятно е при управлението и поведението на превозните средства.

Criterion последно пусна цял свой проект през 2012-а. Това бе Need for Speed: Most Wanted, който далеч не бе приет добре. Заради това студиото бе обхванато от куп съкращения и оттогава насам има изцяло поддържаща роля. През това време за Need for Speed бяха отговорни шведите от Ghost, но след последната игра в серията им бе дадена почивка.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
03 март 2021
Добра идея. След почивката, направо да прехвърлят щафетата на някое друго студио и да разкарат микроплащанията. Тази поредица се превърна в пълна пародия на това което беше преди 15 години.
pseto avatar
pseto
04 март 2021
"Другото" студио ще се казва Codemasters. Макар че това определено ще е интересно - NFS от тях.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
06 март 2021
Не бих отказал да видя какво ще сътворя, след като Criterion и Ghost опропастиха поредицата изцяло, с малки изключения.
logout avatar
logout
06 март 2021
Нещо в стил GRID или DIRT2 или 5. По-интерсно е какво ще направят с F1 и рали поредиците, понеже ЕА като нищо да ги прецака и тях, както обикновено.
mario avatar
mario
08 май 2023
ne zn kak da go teglq iskam da go tegliq
lyubohar avatar
lyubohar
10 май 2023
дълъг и тънък или къс и дебел?
bonchef avatar
bonchef
10 май 2023
Ако няма ограничения в начина на изказ........Нямам представа защо, някак как да се изразя, в средите на играчите "професионалисти" са много важни въпросите свързани с това кой прави дадена игра, защо я прави, кой работи там, какъв цвят тоалетна хартия ползва, последното е майтап. Никога не са ме вълнували тези теми. Пускам играта и искам да се кефя от нея, ако ли ДА ОК, ако ли НЕ махам и почвам следващата. Поредицата са готини игри, но за мен изживяването беше супер на Волан, при положение, че основната идея е да караш различни коли и да усещаш как всяка от тях има различно поведение на пътя. Това се усеща с волана. Джойстик и клавиатура, не благодаря. Та, няма значение кой я прави поне за мен. Поради това щото през годините вече ми намаля свободното време спрях да играя рейсъри, тежеше ми и махането и слагането на волана. Все още си изпитвам носталгия по игри за Втората световна война - 700 МВ-я "Сталинград".
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл