hategame logo
О, какъв шок – броят потребители на Star Wars: The Old Republic се стопява с фамозни темпове
пуснато на 08 май 2012 от pseto
star wars the old republic 6
Не, че нещо – ама това го предвидих още през декември миналата година. Че Star Wars: The Old Republic изобщо няма да съществува дълго. Защото играта е помия.

И нещата се развиват именно по този начин, поне засега. Наскоро EA обяви колко души цъкат SWTOR... и броят им е 1.3 милиона. При 1.7 милиона през февруари. Да, точно така, за няколко месеца спадът е сериозен. И мога да предположа, че това е само началото.

Разбира се, от EA се опитват да извъртят нещата в стил „кежъюл играчите са напуснали, но в играта е останала хардкор обществеността”... едва ли! Всеки запознат с тоя тип игри знае, че първите напускащи традиционно са core геймърите. Защо? Просто защото успяват да изциклят много по-бързо цялото съдържание и в един момент няма какво да правят. Тъй че мога да предположа, че в момента Star Wars: The Old Republic се играе предимно от casual-и... което съответно значи, че тепърва предстоят още по-големи сривове.

Но нормално. Не става просто да окрадеш WoW и да лепнеш брандовете Star Wars и BioWare върху него с надеждата всичко да е прекрасно. Да, първоначално има резултат... но след това? Ами, виждаме какво става след това...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл