hategame logo
Обратно в миналото: Diablo III с лимит на броя игри за час
пуснато на 17 юли 2012 от pseto
diablo 3
Въпреки големите обещания на Blizzard за чист Battle.net без хакери, то всички знаем какво е положението в момента. Хакове – бол. Та, Blizzard обяви ход, с който се връщаме обратно в миналото.

А именно – лимит на игрите в час. Идеята е следната: да бъдат ограничени тъй наречените спам ботове. Те правят игра, рънват някоя пещера, в която има 1 специален моб, убиват го, излизат, после правят нова игра, влизат в същата пещера и т.н. Всичко това отнема към 30-на секунди, което значи, че на час може да се вържат едно 120 игри. А пък в зависимост от пещерата се събират прилични пари и то докато вие не правите нищо.

Blizzard ще наложи лимит, който ще доведе до временно блокиране на акаунта. Също като в Diablo II, където вероятно на всеки от нас се е случвало подобно нещо.

Все пак, ако получите съобщение, че правите прекалено често нови игри, то „ще имате възможност да обясните на Blizzard защо действате така”. Това щяло да спомогне за отделянето на ботовете от истинските, легитимни играчи.

Е, ако Blizzard си бяха свършили работата и нямаше ботове в ултра дупер супер якия им нов Battle.net, то май щеше да е най-добре, не мислите ли?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл