hategame logo
Обявяват Max Payne Mobile за Android и iOS
пуснато на 06 април 2012 от pseto
max payne handheld 2
Max Payne ще е поредната игра, която ще се сдобие с мобилна версия за iOS и Android. Става дума за оригиналното заглавие от серията, което дебютира на пазара преди 11 години.

Цъкалката ще се нарича (логично) Max Payne Mobile, като ще е налична за Android и iOS. С оглед на списъка устройства, които биват поддържани за епълската операционна система, то бих могъл да предположа, че играта хич няма да е тежка.

Иде реч за iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod Touch 4, iPad 2, iPhone 4S и iPad 3 (носещ името новия iPad). Особено интересно е присъствието на iPhone 3GS и неговият процесор на 600 MHz, както и iPhone 4 и iPad с едноядрени процесори на по 1 GHz.

Що се отнася до Android, все още не е известно кои модели се поддържат, но с оглед на горния списък, то мога да предположа, че 1 GHz едноядрен процесор ще е достатъчен.

Иначе, версията на играта за iOS ще се появи на 12 април, а пък тази за операционната система на Google – на 26 април. Играта ще е един вид ордьовър за Max Payne 3, който се очаква за PC, PlayStation 3 и Xbox360 на 18 май.

Коментари
undefined
Don't forget th
12 април 2012
Най - добрият Max Payne... EVER!!!
Когато тази игра излезна преди десетилетка и нещо, own-а всичко което се мислеше за пуцалка. Феноменална игра, страхотна атмосфера, интересни герои.
И сега за смартфоните... WIN!!
Не, че ще тръгна да я връткам де, ама е гъзарско да бръмчиш с Max Payne в джеба
undefined
pseto
13 април 2012
Така е, голяма игра беше. Едно време хората се насираха при слоу моушъна там... жалко, че всичко това вече стана банално и ми се струва, че третата част на Max Payne просто няма какво да предложи, освен името си...

Иначе си прав, че си е яко гъзарско да бръмчиш с Макс в джоба. Макар че съм почти 100% сигурен, че управлението ще е кофти - на почти всички подобни игри за смартфони е така... Въпреки че Макс е подходящ с оглед на slow motion-а.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл