hategame logo
Очакваме новини за Dragon Age IV скоро?
пуснато на 05 ноември 2019 от pseto
dragon age inquisition online 3
Възможно е да получим новини за Dragon Age IV следващия месец, намеква съобщение от официалния Twitter канал на играта. То ни припомня, че серията Dragon Age вече е навършила 10 години, а по този повод BioWare ще се присъедини към празненствата на неофициалния празник на всичко, свързано със серията – 4 декември.

Дали това означава, че ще има новини за Dragon Age IV, който е официално обявен? Може би.

Естествено е възможно да се случи и нещо друго. Наскоро EA обяви, че се завръща в Steam. Така би било съвсем възможно да видим ревизия на Dragon Age III за платформата на Valve, например. Което ще е малко по-разочароващо от новини за Dragon Age IV, със сигурност, но пак ще зарадва мнозина.

В момента съдбата на BioWare е някак заложена на карта. Anthem се появи в счупен вид на пазара, поради която причина компанията получи множество критики (а също и EA, които всъщност имат основната вина). Все пак студиото ще има още един шанс с Dragon Age IV… но дали ще се възползва от него?

Коментари
rosniak avatar
rosniak
06 ноември 2019
Не.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
07 ноември 2019
Не.
Veluvian avatar
Veluvian
07 ноември 2019
Да, но не с DA IV. А с римастъри. То се е видяло, че при старите кучета (където вече старите кучета дефакто не работят отдавна, но някакви им носят името) избиват рибата с римастъри на класики.
pseto avatar
pseto
11 ноември 2019
То ремастър на Dragon Age Origins... де да знам, странно ми е игра на десетилетие да има ремастър. Тя издута на макс ще си изглежда достатъчно добре. Ся там 20-годишните заглавия вече е по-друго, макар че скоро ще стигнем до момента, в който и 20-годишни игри ще си изглеждат окей и ремастърите няма да имат същия ефект.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл